Ruim 4.760 inwoners kiezen voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Door: Ab Jenema

IJMOND - De Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis is succesvol afgesloten. Meer dan 4.760 deelnemers hebben het aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem geaccepteerd.

Verloop van de actie    
Vanaf eind september 2017 konden alle inwoners van Noord-Holland en Utrecht zich vrijblijvend inschrijven voor de collectieve inkoop. Meer dan 13.500 mensen hebben dit gedaan. Leveranciers Tautus en SolarNRG wonnen op 1 november de veiling. Zij boden een scherpe prijs voor een compleet systeem, dat 27,5% lager ligt dan de actuele marktprijs (bron: Milieu Centraal).
 
Namens de leveranciers heeft Vereniging Eigen huis de deelnemers een persoonlijk aanbod gestuurd voor een compleet zonnepanelensystem, inclusief installatie, garanties en monitoring. Inmiddels zijn de eerste systemen al bij de mensen thuis geïnstalleerd.
 
Grote bijdrage aan verduurzaming
Tot eind augustus 2018 worden naar schatting 51.145 zonnepanelen geplaatst. Dit betekent een jaarlijkse vermindering van 7.581 ton CO?-uitstoot. De deelnemers leveren zo een grote bijdrage aan de verduurzaming van de regio. Daarnaast besparen de nieuwe zonnepaneleneigenaren samen jaarlijks € 2.485.647,- op hun energiekosten.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl