Run voor Kika

Door: Jan pronk

IJMOND - Run for KiKa is een hardloopevenement voor Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), waarbij men hét verschil maakt voor kinderen met kanker. Jong en oud, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf: iedereen is welkom om mee te doen aan Run for KiKa. Deelnemers kunnen de uitdaging aangaan met de 5 of 10 km en voor de kinderen is er een te gekke KidsRun.

Elke deelnemer haalt zoveel mogelijk geld op voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker. KiKa gelooft in actieve oplossingen om het genezingspercentage van kinderkanker te verhogen van 75% naar 95% en organiseert daarom Run for KiKa op verschillende locaties in Nederland.

Wanneer hiervoor ruimte is, hopen wij dat u onze stoppers, radiospot of video wilt publiceren. Op die manier komen we op een positieve manier onder de aandacht. De stoppers voor Run for KiKa 2019 vindt u hier in diverse formaten. Mocht u een ander formaat wensen dan kunt u contact met mij opnemen. De radiospot kan door heel Nederland ingezet worden.

Ik hoor graag of jullie hiervoor open staan! Mocht u naar aanleiding van deze e-mail vragen hebben of redactioneel aandacht willen geven aan Run for KiKa dan verneem ik dat graag. Meer informatie is te vinden op www.runforkika.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing