Samantha van Son in theatervoorstelling Karin Bloemen!

Door: Ab Jenema

IJMOND - Vrijdag 14 april vind in het Kennemer theater te Beverwijk de voorstelling Volle Bloei van Karin Bloemen plaats. In deze voorstelling zal zij prachtige nummers ten gehore brengen, maar uiteraard zullen de grappen niet ontbreken.

Wanneer ben je in je volle bloei van het leven. Bij de één is dit eerder dan bij de ander, voor Karin is dat nu. Om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen, geeft Karin in elke voorstelling een lokaal talent de mogelijkheid om een nummer te zingen. Voor de voorstelling in Beverwijk is dit Samantha van Son, zij zal het nummer Vlieg met me mee van Trijntje Oosterhuis ten gehore brengen.

Deze 18-jarige zangeres heeft een uitgebreid repertoire, ze draait haar hand niet om voor mooie ballads, pop, Nederlands talig, Engelse hits en van alle tijden. Op dit moment volgt ze een muziek opleiding op het ROC in Amsterdam, waar de band Jackie Knows is ontstaan waarvan zij de leadzangeres is. Deze band heeft op meerdere podia gestaan o.a. tijdens bevrijdingspop 2016  in Almere.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing