SAMEN LOKAAL BEVERWIJK presenteert verkiezingsprogramma en lanceert campagne CAMPAGNE

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK – Samen Lokaal Beverwijk is een partij voor en door Beverwijkers en Wijk aan Zeeërs. Tijdens de presentatie van het verkiezingsprogramma werd dit opnieuw benadrukt. Thema-avonden, enquêtes, (straat)interviews en allerhande suggesties, vragen en opmerkingen van zowel leden als niet-leden hebben geleid tot een verkiezingsprogramma waar SLB trots op is: “Met Hart voor de Wijken” met hierin opgenomen de koers van SLB in 5 bouwstenen: Samen voor elkaar, Altijd in de Wijk, Lokale identiteit, Buiten gewoon genieten en De juiste basis. 

“Met de inzet van een groot aantal mensen zijn wij tot een programma gekomen dat een breed publiek aanspreekt. Waarom? Omdat het punten bevat die de inwoners van Beverwijk en Wijk aan Zee zelf hebben aangedragen.” Lijsttrekker Ali Bal is zichtbaar trots op het programma dat er ligt en dankbaar dat er zoveel mensen mee hebben willen werken aan de invulling en totstandkoming ervan. 

Bal benadrukt: “De Beverwijkse samenleving is onze inspiratiebron, daar zit veel kennis en kunde. Daarom staan wij constant in verbinding met de samenleving en luisteren wij graag naar wat er speelt, goed gaat en beter kan in een straat, buurt of wijk. De afgelopen vier jaar hebben wij eigenlijk ononderbroken campagne gevoerd; telkens weer laten blijken dat we openstaan voor suggesties en verbeteringen. De komende vier jaar gaan we hier gewoon mee door. Daarbij zijn de menselijke maat, een luisterend oor en een basis van argumenten steeds onze handvatten bij het realiseren van de beste oplossing voor ons Beverwijk, de gemeente waar wij trots op zijn!”

Met een kandidatenlijst met 27 personen afkomstig uit heel Beverwijk en Wijk aan Zee die stuk voor stuk enthousiast zijn om aan de slag te gaan en een verkiezingsprogramma waar met volle overtuiging en inzet aan gewerkt is, gaat SLB nu de campagne in. Nieuwsgierig naar het verkiezingsprogramma “Met Hart voor de Wijken”, de flyer van SLB of wilt u meer informatie?  De volledige kieslijst, het verkiezingsprogramma, informatie over onze kandidaten en contactinformatie vindt u op:  www.samenlokaalbeverwijk.nl. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing