Samen Lokaal Beverwijk: samen met u

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Samen Lokaal Beverwijk staat voor een actieve stijl van politiek bedrijven. Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht heeft de partij gekozen voor een eigen en open aanpak. Samen met Beverwijkers en Wijk aan Zeeërs maakt de grootste lokale partij van Beverwijk een verkiezingsprogramma. In drie goed bezochte thema-avonden is input opgehaald. Alle inwoners en ondernemers uit de gemeente Beverwijk mochten daaraan meedoen. Daarbij maakte het niet uit of men lid is van de partij of niet.

Tijdens de avonden zijn veel thema’s besproken: wonen, sociaal domein, milieu en leefomgeving. Maar ook sport en recreatie, groen en dierenwelzijn, en speciale aandacht voor de parel aan de Noordzeekust: Wijk aan Zee. Daarnaast kwamen ook inclusiviteit, veiligheid en de energietransitie aan bod. Met deze unieke aanpak komt Samen Lokaal Beverwijk tot een breed gedragen verkiezingsprogramma. Een programma waarin de stem van de Beverwijker doorklinkt.

De oogst van de thema-avonden wordt momenteel verwerkt in het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Daarbij wordt ook input gebruikt uit straatinterviews en een online enquête. Deze enquête kunt u nog invullen en is te vinden op www.samenlokaalbeverwijk.nl

Begin november is er een bijeenkomst om de conceptversie van het verkiezingsprogramma te bespreken. Hierbij is iedereen welkom, ook mensen die geen lid zijn van Samen Lokaal Beverwijk. Daarna wordt het verkiezingsprogramma vastgesteld door de leden van de partij. Eind november is de eindversie van het verkiezingsprogramma klaar.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing