Samen Lokaal Beverwijk weer een fractie van 4

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Na een periode van twee weken heeft Karel Hazeveld besloten uit de fractie van Samen Lokaal Beverwijk te stappen. Daarmee vormt Samen Lokaal Beverwijk weer een 4-koppige fractie, bestaande uit: Ali Bal, Cor Bart, Halil Kocak en Mendes Stengs.

Na een proef samenwerking van ruim een jaar leek er overeenstemming te zijn bereikt met Democraten Beverwijk en voegde Karel Hazeveld zich onlangs bij de 4-koppige fractie van Samen Lokaal Beverwijk. Daarbij werd een persbericht uitgebracht om dit kenbaar te maken.
Vanaf dit moment bleek helaas al snel dat er onoverbrugbare verschillen zijn, vooral in politieke cultuur. Karel Hazeveld heeft daarom besloten weer uit Samen Lokaal Beverwijk te stappen. Samen Lokaal Beverwijk bedankt Democraten Beverwijk voor de samenwerking en wenst hen succes bij de komende verkiezingen.

Samen Lokaal Beverwijk heeft als doelstelling om één grote lokale politieke partij voor de gemeente Beverwijk en haar inwoners en ondernemers te realiseren. Met dit doel voor ogen is de partij uitgegroeid tot een (h)echte ledenpartij met ruim 80 leden en een 6-koppig bestuur met vertegenwoordiging uit alle betrokken partijen. Na een intensief en positief
traject van themabijeenkomsten, straatinterviews en enquêtes zal Samen Lokaal Beverwijk begin december het verkiezingsprogramma voor de periode 2022-2026 presenteren. Daarbij wordt ook de kandidatenlijst voorgelegd aan de ledenvergadering. Deze ontwikkelingen zijn te volgende via de website van de partij: https://www.samenlokaalbeverwijk.nl

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing