Samenwerking horeca: 'Wintereten in de Wijk'

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Voor de restaurants in Beverwijk is koken met het seizoen mee een natuurlijke zaak. Ze wilden dit jaar iets speciaals samen doen, zo kwam 'Wintereten in de Wijk' tot stand. Gedurende deze eigen restaurantweek is het thema simpel: wintereten. 

Iedereen biedt een speciaal gerecht aan onder de 10,- euro en een kinderbordje daarvan voor de helft. Voor het jonge gezin is het dan ook betaalbaar en voor hen is er een extra vroege 'zit' ingepland. Reserveren kan al om 17:00 uur! Zeker met kleintjes is dat slim.

Naast deze aanbieding kookt elk restaurant nog een extra gerecht, naast de bestaande kaart, dat het idee van wintereten volledig omarmt, binnen hun eigen 'kookfilosofie'. En dat kost dan wat het kost.

Mix & Match
Zo werken de restaurants samen, bieden een gemeenschappelijk thema aan, maar blijven allemaal zichzelf. De lol is ook dat van de acht deelnemende restaurants er geen twee dezelfde 'doelgroep' bedienen. Ze hopen wel op een beetje mix&match van de gasten. Kom uit je comfortzone en proef eens een andere keuken. Een beetje avontuur is goed voor je bloeddruk!

In de wintermaanden is het juist leuk om met het gezin lekker uit eten te gaan en van elkaars gezelschap te genieten. Om het feest compleet  te maken introduceren de restaurants de 'Soeppas'. Je betaalt 1 x 6 euro (= ongeveer de prijs van een soepje) maar daar krijg je 6 soepjes voor! En bij 6 stempels (6 x alleen eten of 1 x met z'n zessen) lever je de Soeppas in bij het laatste restaurant waar je (z)at.

Uit alle deelnemers worden drie winnaars geloot, die worden verwend met een stapeltje heerlijke bonnen van de restaurants. Voor de actievoorwaarden check je de website www.winteretenindewijk.nl. De Soeppas is besteedbaar van dinsdag 24 november 2015tot en met zondag 6 december 2015, in combinatie met een hoofdgerecht.

Zie ook: www.facebook.com/wintereten-in-de-wijk. Onder alle omstandigheden: reserveren gewenst! De deelnemende restaurants zijn: Brasserie Begijnenhof, Brasserie Première, Café Broer & Zus, Café Restaurant M!guel, Hotel-Restaurant De Wijkerhaven, Ome Pietje Eten & Drinken, Restaurant De Jonge Halewijn en Restaurant De Koster.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing