Saskia & Serge op muziekfestijn voor senioren

Door: Bos Media Services

Saskia & Serge

BEVERWIJK - Voor de vijfde maal in successie organiseert de Lions Club tijdens de jaarlijkse feestweek een optreden van een nationaal bekende artiest in de vier seniorenvoorzieningen. Na Imca Marina, Willeke Alberti, Ronnie Tober, Dennie Christian en vorig jaar Marianne Weber zijn het dit keer Saskia en Serge die voor de bewoners van Lommerlust, El Santa, Huis ter Wijk en Nieuw Akerendam zullen optreden. 

Op woensdag 12 augustus 2015 treden Saskia en Serge op in Lommerlust, op 13 augustus 2015 in El Santa en op 14 augustus 2015 in Huis ter Wijck. Zaterdag 15 augustus 2015 is Nieuw Akerendam aan de beurt. Saskia en Serge zijn dit jaar 45 jaar actief in het artiestenvak. Zij hebben vele singels en albums op hun naam staan. Hun grootste hit is het liedje 'Zomer in Zeeland'.

De Lions Club Beverwijk kan deze optredens organiseren dankzij de opbrengst van het evenement Kennemer Jazz 2014. De opbrengst van Kennemer Jazz 2015 zal worden besteed aan de zesde editie van dit Muziekfestijn voor ouderen in 2016. De optredens worden enorm gewaardeerd door de bewoners. De meesten zijn vaak niet meer in de gelegenheid om zelf nog een theater te bezoeken. Inmiddels blijkt er in de vier locaties veel belangstelling te zijn om de optredens van Saskia en Serge bij te wonen.

De maatschappelijke waardering voor dit Lions initiatief blijkt ook uit het plezier waarmee een vertegenwoordiging van het college van burgemeester en wethouders bij elk optreden aanwezig zal zijn om de opening te verrichten.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing