Sax on the Beach

Door: Jan Pronk

WIJKAANZEE - Sax on the Beach is een gevarieerd concert waarbij de veelzijdigheid van het geluid van de saxofoon, in gevarieerde stijl aan bod komt, van klassiek tot tango, van jazz tot pop.
De saxgroep van Fanfareorkest St. Caecilia Heemskerk geeft een performance.
Maar ook Saxgroep Wijk aan Zee treedt op, deze saxgroep bestaat uit Paul Verhorst, David van Aalderen, Lucien Louwerse en Martin de Vlugt.

Soliste Jolien Kamphuis speelt een klassiek stuk op de sax. Jolien is 19 jaar, studeert op het conservatorium in Den Haag en daarbij ook nog wiskunde.Jan van Oort, bekende saxofonist in Jazz en Fushion sluit het concert met de moderne sax ten gehore te brengen.In het voorprogramma een podium voor Lokaal Jong Talent, nu met Wisse van Aalderen achter de piano! Wisse is 17 jaar, uit Wijk aan Zee, hij speelt twee pianostukken.

Jong en oud Van Harte Welkom in de Dorpskerk! Op zondag 7 oktober, aanvang 12.30 uur. Toegang gratis. Vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.Na afloop van het concert begint om 14.00 uur het programma rondom de historische wandeling 'Van Bomschuit tot Badkoets'.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing