Schaapscheerdersfeest op kinderboerderij de Baak!

Door: Ab Jenema

IJMOND - Woensdagmiddag 26 april vindt op kinderboerderij de Baak het jaarlijkse Schaapscheerdersfeest plaats! Om 13.30 uur opent wethouder Dorenbos de festiviteiten op de kinderboerderij. Kom je ook kijken hoe de schapen van hun vacht worden ontdaan? Of neem een kijkje bij de demonstratie schapen drijven!

Na de opening van de wethouder zullen om 13.30 uur en om 14.30 uur de schapen van hun vacht worden ontdaan. Om 14.00 uur en om 15.00 uur worden er demonstraties schapen drijven gegeven. In de educatieruimte worden verschillende activiteiten met schapenwol georganiseerd. Kom erachter hoe je van wol een trui kun maken of leer spinnen en vilten. Ook kun je met schapenwol knutselen. Iedereen is welkom en deelname is gratis!

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur-, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via nme@odijmond.nl. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Correct Autoglas
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Zorgverzekering vergelijken
Sim Only Check
Vergelijk Zorgverzekering 2018
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl