Schaapscheerdersfeest op kinderboerderij de Baak!

Door: Ab Jenema

IJMOND - Woensdagmiddag 26 april vindt op kinderboerderij de Baak het jaarlijkse Schaapscheerdersfeest plaats! Om 13.30 uur opent wethouder Dorenbos de festiviteiten op de kinderboerderij. Kom je ook kijken hoe de schapen van hun vacht worden ontdaan? Of neem een kijkje bij de demonstratie schapen drijven!

Na de opening van de wethouder zullen om 13.30 uur en om 14.30 uur de schapen van hun vacht worden ontdaan. Om 14.00 uur en om 15.00 uur worden er demonstraties schapen drijven gegeven. In de educatieruimte worden verschillende activiteiten met schapenwol georganiseerd. Kom erachter hoe je van wol een trui kun maken of leer spinnen en vilten. Ook kun je met schapenwol knutselen. Iedereen is welkom en deelname is gratis!

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur-, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via nme@odijmond.nl. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress
Zakelijk bankieren
Wedden op het WK
Uitvaartverzekering vergelijken