Schaapscheerdersfeest op kinderboerderij de Baak

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Woensdagmiddag 4 mei vindt op kinderboerderij de Baak het jaarlijkse Schaapscheerdersfeest plaats. Om 13.30 uur opent wethouder Dorenbos de festiviteiten op de kinderboerderij. Kom je ook kijken hoe de schapen van hun vacht worden ontdaan? Of neem een kijkje bij de demonstratie schapen drijven! Iedereen is welkom en de toegang en deelname aan de activiteiten zijn gratis.

 

Na de opening van de wethouder zullen om 13.30 en om 14.30 uur de schapen van hun vacht worden ontdaan. Om 14.00 uur en om 15.00 uur worden er demonstraties schapen drijven gegeven. Kom ook kijken hoe twee Border Collies een hele kudde schapen kunnen drijven! In de educatieruimte kun je leren spinnen en zie je hoe je van wol een trui kan maken. Ook kun je knutselen met schapenwol of vilten en zijn er heerlijke boterkoeken en taarten te koop. SIG dagbesteding Wisselwerk zal aanwezig zijn met allerlei ambachtelijke producten zoals kaarsen, keramiek, schilderijen, textielwerkjes en glas in lood. SIG is een organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking.

 

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons programma kijkt u opwww.nmeijmond.nl  of volg de Baak op Facebook voor de komende activiteiten op de kinderboerderij.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing