Schilders Paviljoen Westerhout exposeren

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Met het thema 'Reizen' exposeren de deelnemers aan de schilder- en tekengroepen van Paviljoen Westerhout deze en volgende maand in het stadhuis. Tot en met 30 april 2015 kunt u een kijkje komen nemen. De ruim 50 amateurkunstenaars zijn er trots op dat hun werk te bewonderen is in het stadhuis. 

Wekelijks zijn drie schilder- en tekengroepen actief in Paviljoen Westerhout. Onder begeleiding van Piet de Ridder, kunstenaar uit Beverwijk, ontstaan aan de hand van thema’s de mooiste schilderijen en tekeningen. Elk thema roept verschillende beelden op bij de deelnemers en dat resulteert in een scala aan schilderijen. Er wordt gewerkt met allerlei technieken zoals aquarelverf, olieverf, acryl, collages en pentekeningen.

Paviljoen Westerhout, gelegen in het prachtige park Westerhout, is een centrum van sociaal-culturele activiteiten voor senioren. Ruim 50 jaar zijn zij gevestigd aan het Westerhoutplein. Paviljoen Westerhout biedt naast teken- en schilderlessen allerlei activiteiten, zoals muziek maken, seniorenweb, taalcursussen en sportieve activiteiten. Meer informatie kunt u vinden op www.paviljoenwesterhout.nl. De expositie kunt u bekijken tijdens openingstijden van het stadhuis aan het Stationsplein 48.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing