Schooltennis bij BLTC Westerhout succesvol

Door: Raimond Bos

BEVERWIJK - Afgelopen week hebben kinderen van basisscholen Bethelschool, Montessorischool, 't Kraaienest en De Anjelier tijdens de gymlessen kennis gemaakt met tennis. Het enthousiasme van de kinderen was bijzonder groot. In totaal kregen bijna 800 kinderen tennisles in de gymzaal, waarbij de gymlessen werden gegeven door Zen Zijlstra en Vincent Bonarius van Tennisschool Kennemerland.

Alle kinderen die de smaak te pakken hebben gekregen konden gisteren een bezoek brengen aan het tennispark van BLTC Westerhout, waar vanaf 10:00 uur een open dag plaats vond. Daar werd tevens het openingstoernooi gehouden. BLTC Westerhout heeft een ruim aanbod aan activiteiten op het tennispark aan de Zeestraat 131a. Het is een gezellige, dynamische en eigentijdse vereniging, die alle leden -jong en oud- stimuleert en ondersteunt om tennis op recreatieve of prestatiegerichte wijze te spelen.
De oefeningen die de tennistrainers van Tennisschool Kennemerland presenteerden waren volgens de kinderen echt vet. Het doel is kinderen plezier bieden en enthousiast te maken voor de tennissport. Met deze schooltennisdagen is dat goed gelukt.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing