Schrijfcursus door Maria Genova: ‘Gun jezelf schrijfplezier!’

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Wat maakt een boek interessant? En wat maakt een boek succesvol? Bibliotheek IJmond Noord biedt vanaf donderdag 31 oktober een schrijfcursus aan in zes bijeenkomsten op zes donderdagen, steeds van 13.30 – 15.30 uur. Cursusdata: 31 oktober, 28 november, 30 januari, 27 februari, 26 maart en 30 april. Voor mensen die van boeken houden, maar vooral ook voor mensen die zelf een goed boek-idee hebben.

Aan de hand van voorbeelden uit succesvolle boeken leer je wat deze boeken zo bijzonder maakt. Je krijgt ook een goede indruk van door beginnende schrijvers meest gemaakte fouten en hoe je die kunt vermijden. Zelfs als je geen concreet idee hebt voor een boek, ben je welkom! Ideeën ontstaan tijdens de bijeenkomsten. Er zijn schrijfoefeningen voor wie dat wil en verder kan iedereen stukken manuscript laten beoordelen.
Ook ter sprake hoe je een uitgever vindt of hoe je in eigen beheer een boek uitgeeft. 
Cursusleider is Maria Genova, schrijfster van diverse bestsellers, onder andere Het Duivelskind, Man is stoer, vrouw is hoer en Komt een vrouw bij de [email protected] Maria is een ervaren schrijfdocent en redacteur. Ze treedt ook veel op als spreker.

Maximum aantal deelnemers: 12. Kosten: € 95,- / € 80,- voor bibliotheekleden.
Inschrijving via bibliotheekijmondnoord.nl (zie daar de agenda) of bij de klantenservice in een van de bibliotheekvestigingen van Bibliotheek IJmond Noord, ma. t/m wo. en vr. tussen 13.00 – 17.00 uur en zaterdag tussen 11.00 – 16.00 uur. 
Gun jezelf ook schrijfplezier en ontmoet andere enthousiaste boekenliefhebbers en schrijvers.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing