Seniorweb IJmond gaat zich vernieuwen.

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Na januari 2024 slaat het Seniorweb IJmond een nieuwe weg in. 

Natuurlijk kan iedereen gebruik blijven maken van de inloop in de bibliotheken van Heemskerk en Beverwijk en de lessen aan huis. Seniorweb IJmond gaat alleen wel stoppen met het geven van klassikale cursussen. Ook blijft de mogelijkheid om elke tweede woensdag van de maand een lezing in de Stut bij te wonen. Wij hebben gemerkt dat de vragen persoonlijker zijn geworden en dat vraagt een nieuwe aanpak.

Op onze website www.seniorweb-ijmond.nl kunt u informatie vinden over SeniorWeb IJmond. U vindt daar ook de informatie over Les-aan-Huis en de inloopuren. Verder geven wij tips en info over ‘veilig internetten’, ‘aanschaf apparatuur’ en ‘slimme gadgets’. 

De moeite waard om eens te kijken. Voor vragen kunt u terecht op onze website via contact. U kunt ons ook bellen op 06-39110115. 

Wat maakt werken met Windows 11 zo aantrekkelijk ?

Er zijn leuke, nieuwe functies in Windows 11. U kunt uw pc persoonlijker maken, de beveiliging verbeteren en creatiever werken met Windows. Het wordt ook eenvoudiger om te werken met de pc en andere apparaten, door bijvoorbeeld te synchroniseren met Android-telefoons (7.0 of hoger). Altijd beschikken over de nieuwste functies. Enige voorbeelden: laat de tekst voorlezen, dicteer e-mailberichten, zoek online en meer met behulp van uw stem, deel uw scherm makkelijk in tweeën of vieren, werk beter met het Startmenu.

Klaar om aan de slag te gaan? 

We geven nog één klassikale cursus Windows 11 in januari. 

Plaats: Heemskerk, Cultuurhuis (in gemeentehuis):

Start: maandag 8 januari 2024; 10.00 – 12.00 uur (4 maandagochtenden)

Kosten: € 30,- voor 4 lessen. Verkort cursusboek is verkrijgbaar tegen kostprijs.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing