SeniorWeb IJmond geeft lezingen

Door: Ab Jenema

In de vernieuwde opzet van Seniorweb IJmond kunt u elke maand lezingen bijwonen in het Cultuurhuis Heemskerk en in het buurthuis de Stut.

De lezingen in het Cultuurhuis zijn op de maandag en starten om 11.00 uur. De lezingen in buurthuis de Stut op de woensdag starten om 14.00 uur.

Voor vragen kunt u terecht op onze website www.seniorweb-ijmond.nl

via contact. U bent van harte welkom.

Maandag 8 april: lezing “Aldfaer” in Cultuurhuis

Het programma Aldfaer  is een van de programma’s waarmee gegevens genealogie op een overzichtelijk manier vastgelegd kunnen worden. Het programma kan ook gebruikt worden om een publicatie voor te bereiden.

Wat kunt u van de lezing verwachten? Eerst een korte inleiding over genealogie. Daarna volgt een kennismaking met het programma Aldfaer. Ook zijn er nog wat tips met betrekking tot het gebruik van het internet bij het verzamelen van de gegevens. De lezing vindt plaats in het Cultuurhuis Heemskerk (gemeentehuis Heemskerk) en wordt verzorgd door Pieter de Jonge, ambassadeur van Seniorweb IJmond. U betaalt € 3,- aan de zaal. U bent van harte welkom. 

Woensdag 10 april: lezing “Veilig op Internet” in de Stut
 

Het Internet, een wereldwijd web. Bijna alle computers op de wereld zijn met elkaar verbonden. Dat is makkelijk en wij kunnen er veel meer mee dan van alles opzoeken. We mailen, bellen, Whatappen, winkelen, betalen. Deze lezing gaat over veiligheid, wachtwoorden, privacy.

We lopen alle begrippen en risico’s door en u kunt ook al uw vragen kwijt.

De lezing wordt gegeven door Barbara Godfroij, ambassadeur van Seniorweb IJmond. Graag vooraf aanmelden bij de Stut, Maasstraat 3 te Heemskerk.

Tel. 0251-248648. U betaalt € 3,- aan de zaal. U bent van harte welkom.

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing