Seniorweb IJmond start nieuwe cursussen, lezingen en inloopspreekuren op 3 locaties.

Door: Jan Pronk


IJMOND - Seniorweb IJmond heeft voor het nieuwe cursusjaar een aantal nieuwe cursussen en een aantal nieuwe lezingen gepland. De cursussen en lezingen worden gehouden in de bibliotheek Beverwijk-Heemskerk en de Bibliotheek Velsen.

Naast de basiscursussen als Windows 10 en Starten met uw iPad of Starten met uw Samsung Tablet, wordt nu ook een cursus gegeven in het gebruik van de smartphone.

Over een aantal onderwerpen worden lezingen gegeven die gevolgd kunnen worden door een verdiepende workshop. In het eerste semester gaat het om de onderwerpen als “Orde houden op uw PC’ waarin een antwoord wordt gegeven op de vraag hoe om te gaan met mappen en bestanden. Maar ook zijn er lezingen/workshops over veilig internetten, fotobewerking op tablet en pc en werken in de “cloud” Lezingen zijn  gratis toegankelijk.

Inloopspreekuren

Vrijwilligers van Seniorweb houden wekelijks een inloopspreekuur:

In Heemskerk elke maandagmiddag van 13:30 uur tot 15:30 uur in de bibliotheek

In Beverwijk elke dinsdagmorgen van 10:00 uur tot 12:00 uur in Paviljoen Westerhout  en elke dinsdagmorgen van 10:00 uur tot 11:00 uur in de bibliotheek in Velserbroek.  Iedereen kan gebruikmaken van het gratis inloopspreekuur. Men is van harte welkom.

Les Op Maat 

Kan men om een of andere reden niet naar de cursus komen dan kan men ook privéles aan huis of op een andere locatie krijgen. Bel hiervoor 06-39110115

Voor meer informatie kan men terecht op de website www.seniorwebijmond.nl of bij de klantenservice van de bibliotheek.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing