SeniorWeb: programma maart 2019

Door: Ab Jenema

IJMOND - Het SeniorWeb IJmond is een niet meer weg te denken factor in de IJmond. Al vele mensen hebben de voordelen mogen ontdekken van een cursus bij SeniorWeb IJmond, een groep vrijwilligers die zich inzet voor de 50+-er bij het gebruik van de computer. Zo worden er computercursussen en lezingen gegeven in de bibliotheken van Heemskerk, Beverwijk en Velsen en zijn er inloopspreekuren. Ook is er de mogelijkheid voor hulp aan huis voor mensen die een vaste computer hebben of door omstandigheden niet in staat zijn om een cursus te bezoeken.

SeniorWeb IJmond bestaat uit 15 enthousiaste, deskundige mensen die u wegwijs kunnen maken in deze digitale wereld, begrijpelijk en betaalbaar. Wist u bijv. dat het besturingsprogramma Windows 7 in 2020 niet meer ondersteund wordt door Microsoft?  Het is dus heel verstandig om op tijd kennis te maken met het nieuwe programma Windows 10. In slechts vier lessen wordt u hiermee vertrouwd gemaakt. En zo zijn er meer cursussen, die interessant en leerzaam zijn. Aanmeldingen en inschrijvingen lopen via de bibliotheek van Heemskerk, Beverwijk of IJmuiden/Velsen.

U kunt ook lid worden. Dit jaar is dat gratis, omdat SeniorWeb Nederland 20 jaar bestaat. Daarom krijgen alle mensen het lidmaatschap 2019 cadeau. (Het lidmaatschap loopt automatisch af, dus men zit er niet aan vast.) U ontvangt dan maandelijks het magazine ‘Enter’ en u kunt gebruik maken van de vele online cursussen die SeniorWeb te bieden heeft.

Programma maart 2019:

Maandag 4 maart:

In de bibliotheek Heemskerk start op maandag 4 maart een cursus smartphone-gebruik (4 maandagen). Aanvang: 10.00 uur. Inschrijving via de bibliotheek.

Dinsdag 5 maart:

In de bibliotheek Beverwijk start op dinsdag 5 maart om 10.00 uur de cursus Windows 10 (4 dinsdagen). Inschrijving via de bibliotheek.

Donderdag 7 maart:

In de bibliotheek IJmuiden/Velsen start op donderdag 7 maart om 10.00 uur een

cursus smartphone-gebruik (4 donderdagen). Inschrijving via de bibliotheek.

 

Kijk voor meer informatie ook op onze website of ga naar de klantenservice van uw bibliotheek:  www.seniorwebijmondnoord.nl                     

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing