Sfeervol zwemmen tijdens de kerst

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - In een sfeervolle en gezellige omgeving een sportieve prestatie neerzetten? Dit kan vanaf 23 december 2014 tot en met 2 januari 2015 bij het Sportfondsenbad Beverwijk. In die periode wordt namelijk de winterzwem4daagse georganiseerd. Een evenement voor zwemliefhebbers en iedereen die graag banen zwemt. 

Al sinds 1970 wordt door heel Nederland de zwem4daagse georganiseerd. Ook bij het Sportfondsenbad Beverwijk staat dit evenement voor zwemliefhebbers jaarlijks twee keer op de agenda. De winterzwemvierdaagse heeft echter een bijzonder tintje want het zwembad is tijdens de feestdagen gezellig versierd en ook nog sfeervol verlicht. Een extra leuke omgeving dus om je baantjes te zwemmen.

In de periode van 23 december 2014 tot en met 2 januari 2015 is het zwembad extra geopend om te zwemmen voor de felbegeerde medaille. Het is mogelijk om 250 of 500 meter per dag te zwemmen. De kortste afstand, 250 meter, is bedoeld voor kinderen en senioren (65+) en de overige deelnemers zwemmen 500 meter (10 banen).

Dit jaar is de winterzwem4daagse ook nog eens onderdeel van het jubileumprogramma en dit betekent dat alle deelnemers een unieke bidon ontvangen bij inschrijving. Tevens is het zwembad extra feestelijk aangekleed en krijgen alle zwemmers op 30 december een oliebol. Kortom, een feestelijke omgeving om een sportieve prestatie neer te zetten.

De zwem4daagse is voor iedereen die minimaal in het bezit is van een A-diploma. Dus kom ook gezellig met het hele gezin, vriendjes, vriendinnetjes zwemmen in de kerstvakantie. Om deel te kunnen nemen, is het mogelijk om tot en met 27 december in te schrijven bij de receptie en de kosten zijn € 11,50 per persoon.

Dus schrijf snel in en maak van de kerstvakantie een spetterende en sportieve belevenis. Kijk op www.sportfondsenbadbeverwijk.nl voor de tijden waarop het zwembad speciaal geopend is voor de winterzwemvierdaagse.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing