Sfeervol zwemmen tijdens de kerstvakantie

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - In een sfeervolle en gezellige omgeving een sportieve prestatie neerzetten? Dit kan van 19 tot en met 24 december 2015 bij Sportfondsenbad Beverwijk. In die periode wordt namelijk de winterzwem4daagse georganiseerd. Een evenement voor zwemliefhebbers en iedereen die graag banen zwemt. 

Al sinds 1970 wordt door heel Nederland de zwem4daagse georganiseerd en ook bij het Beverwijkse zwembad hebben zwemliefhebbers weer de kans om een sportieve prestatie neer te zetten. Uw persoonlijke record zwemt u tijdens de WinterZwem4daagse in een sfeervol zwembad. De WinterZwem4daagse heeft namelijk een bijzonder tintje want tijdens de feestdagen is het zwembad gezellig versierd en sfeervol verlicht. Een extra leuke omgeving dus om uw baantjes te zwemmen.

In de periode van 19 tot en met 24 december 2015 zijn in het zwembad een aantal banen gereserveerd om te zwemmen voor de felbegeerde medaille. Het is mogelijk om 250 of 500 meter per dag te zwemmen. De kortste afstand, 250 meter, is bedoeld voor kinderen en senioren (65+) en de overige deelnemers zwemmen 500 meter (10 banen). Na vier dagen zwemmen ontvangt u de felbegeerde medaille. Hier heeft u vijf dagen de tijd voor en dus kunt u een dag overslaan of uiterlijk op 20 december 2015 starten. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om vijf dagen te zwemmen en/of meer banen per dag te zwemmen.
 
De zwem4daagse is voor iedereen die minimaal in het bezit is van een A-diploma. Dus kom ook gezellig met het hele gezin, vriendjes en vriendinnetjes zwemmen in de kerstvakantie. Om deel te kunnen nemen is het mogelijk om tot en met 19 december 2015 in te schrijven bij de receptie of via www.zwem4daagse.nl. De kosten bedragen € 11,75 per persoon en u ontvangt bij inschrijving een leuke kerstattentie.

Het is tevens mogelijk om tijdens het banenzwemmen de meters voor de zwem4daagse te maken. Kijk voor de tijden van het banenzwemmen op www.sportfondsenbadbeverwijk.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing