SIG houdt open huis

Door: Ab Jenema

IJMOND - Tijdens de landelijke Week van Zorg en Welzijn houdt de SIG, organisatie voor ondersteuning van mensen met een beperking, op diverse locaties in de regio open huis. Woensdagmiddag 15 maart houden Dagcentrum Wisselwerk, cadeauwinkel De Schans en kinderkledingwinkel Wissel4Kids in Beverwijk een gezamenlijke lentemarkt. Tussen 12.30 en 17.00 uur krijgen bezoekers rondleidingen door de diverse ambachtelijke ateliers van het dagcentrum aan de Schans 1 in Beverwijk.

Er zijn ook demonstraties (glas in lood) en workshops (kaarsen maken, cupcakes versieren). In cadeauwinkel De Schans, op de begane grond van het dagcentrum, kan het publiek leuke, door cliënten van de dagbesteding gemaakte cadeautjes kopen. Die worden feestelijk ingepakt bij kinderkledingwinkel Wissel4Kids, aan de overkant van het dagcentrum, aan de Alkmaarseweg 1.  

Woensdag 15 maart houdt ook woonproject Alkmaarseweg 1 in Beverwijk open huis. Tussen 10.00 en 15.00 uur wordt het publiek verwelkomd met koffie, thee en lekkers. Cliënten geven rondleidingen. Zaterdag 18 maart opent woonproject Stan Kentonlaan, aan de Stan Kentonlaan 55 in de Broekpolder tussen 13.00 en 16.00 uur zijn deuren voor buurtbewoners en andere belangstellenden. Het wordt een gezellige, informele inloop, met koffie, thee, hapjes en rondleidingen. Begeleiders vertellen graag over de buurtgerichte activiteiten die ‘Stan Kenton’ onderneemt. 

Zaterdag 18 maart houdt ook woonproject Westerheem in Heemskerk open huis, tussen 13.30 en 15.30 uur. Onder het genot van koffie, thee en lekkers kunnen bezoekers kennismaken met de bewoners van het woonproject en een kijkje nemen in de huiskamer en enkele appartementen. Het woonproject is gevestigd op een eigen verdieping van woonzorgcentrum Westerheem, Westerheem 90 in Heemskerk. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing