Singapore Food Fair 2013

Door: Cor Beumer

De Beverwijkse Bazaar

BEVERWIJK - Liefhebbers van de Aziatische keuken in het weekend van 26 en 27 oktober goed aan hun trekken. Dan vindt bij de Beverwijkse Bazaar namelijk de Singapore Food Fair 2013 plaats. De Aziatische supermarktketen Amazing Oriental organiseert dit evenement om consumenten en horecabedrijven kennis te laten maken met de Singaporese keuken.

De Singapore Food Fair staat geheel in het teken van al het moois dat de Singaporese keuken te bieden heeft. “Bezoekers maken kennis met een waaier van bijzondere recepten, van generatie op generatie overgedragen”, vertelt Liza Poon, marketing directeur van Amazing Oriental.

De Singapore Food Fair 2013 vindt plaats van 10.00 tot 18.00 uur. Plaats van handeling is een grote witte evenemententent van 350 m2, naast de Amazing Oriental in de Beverwijkse Bazaar. Amazing Oriental is de grootste Aziatische supermarktketen in Nederland, met in het assortiment ruim 6.000 Aziatische en exotische A-merken. 

Tijdens de Singapore Food Fair 2013 maken de bezoekers kennis met een waaier van bijzondere recepten, door migranten van generatie op generatie overgedragen.’ “Het evenement staat geheel in het teken van al het moois dat de Singaporese keuken te bieden heeft”, licht Poon toe. “Consumenten en vertegenwoordigers van horecabedrijven kunnen tijdens dit evenement gratis proeven en genieten van gerechten en lekkernijen uit Singapore. En ondertussen kunnen ze hun geluk beproeven met een draai aan het rad van fortuin.

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl