Sint Maartentocht van WSV de Zwervers op 5 en 6 november 2022

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Om aan deze wandeling deel te nemen is het niet noodzakelijk om lid van onze of een andere wandelsportvereniging te zijn. 

Onze parcoursbouwers zijn er weer in geslaagd om, over hoofdzakelijk verharde paden, een mooie gevarieerde wandeling te bouwen. Er zitten weer veel parken en groen in verwerkt.  We zullen o.a. Westerhout, Wijkeroogpark en het Aagtenpark aandoen. Maar ook sportpark Rooswijk en Adrichem. De 25 km zal het land van Rorik overgaan.  Er wordt voor een Sint Maarten versnapering gezorgd. Hiervoor hoef je niet te zingen. De start tijden van de wandeling zijn als volgt: 5, 10 en 15 km vanaf 09:00 tot 13:00, 20 en 25 km 09:00 tot 11:00. De wandeling zal om 17:00 gesloten worden.

Het startlokaal zal om 8:30 open zijn.

De startlocatie is Café Biljart Carillon, President Kennedyplein 5, 1945SG Beverwijk en is met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf station Beverwijk met bus73 naar station Uitgeest, Halte WKC Wijkerbaan. Of vanaf station Uitgeest bus 73 naar station Beverwijk, Halte WKC Wijkerbaan.

De kosten voor deze wandeling:

Inschrijven per persoon €3,00. Voor leden van de landelijke bonden geldt een korting van €1,00. Kinderen tot 12 jaar €1,00. (Geen korting van toepassing)

Herinnering in de vorm van een medaille: €2,50

Leden van WSV de Zwervers betalen geen inschrijfgeld voor onze tochten. (Op vertoon van hun eigen lidmaatschapskaart)

Wil je meer informatie kijk dan op onze website www.wsvdezwervers.nl

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing