Sint Maartentocht van WSV de Zwervers op 6 en 7 november 2021

Door: Ab Jenema

IJMOMD - De routes met hoofdzakelijk verharde paden zullen door de mooie groene gebieden in Beverwijk en Velsen-Noord lopen. Dit zijn o.a. Park Wijkeroog, Westerhout, de Lunetten en een paar stukjes Tata-duin. Ook zal er een klein stukje van de Beverwijkse Bazaar in de routes van de 15, 20 en 25 kilometer worden meegenomen.

Buiten de 5 km zal op elke afstand een mogelijkheid zijn om gebruik te maken van een horecarustgelegenheid. Met de Smaekkamer en Sonnevanck zijn afspraken gemaakt maar er zijn ook andere horecagelegenheden aan te doen.

De startlocatie is Café Biljart Carillon, President Kennedyplein 5, 1945SG Beverwijk

De starttijden van de wandeling zijn als volgt:5, 10 en 15 km vanaf 09:00 tot 13:00, 20 en 25 km 09:00 tot 11:00. De wandeling zal om 17:00 gesloten worden.

Het startlokaal zal om 8:30 open zijn.

De start is met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf station Beverwijk met bus73 naar station Uitgeest, Halte WKC Wijkerbaan. Of vanaf station Uitgeest bus 73 naar station Beverwijk, Halte WKC Wijkerbaan

De kosten voor deze wandeling:

Inschrijven per persoon €3,00. Voor leden van de landelijke bonden geldt een korting van €1,00. Kinderen tot 12 jaar €1,00. (Geen korting van toepassing)

Herinnering in de vorm van een medaille: €2,50

Om deel te nemen aan deze wandeling is het geen noodzaak lid te zijn van onze vereniging of een landelijke wandelorganisatie.

Leden van WSV de Zwervers betalen geen inschrijfgeld voor onze tochten. (Op vertoon van hun eigen lidmaatschapskaart)

Wil je meer informatie kijk dan op onze website https://www.wsvdezwervers.nl

De start en de rusten zijn in horecagelegenheden. De kans dat er om een vaccinatiebewijs of legitimatiebewijs wordt gevraagd is aanwezig.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing