Skate Event geslaagd ondanks matig weer

Door: Cor Beumer

Winnaars Skate Off

BEVERWIJK – Een frisse dag met tussendoor een regenbui maar dat kon de pret niet drukken bij de 200 bezoekers van het Skate Event.

Vanaf 10.00 uur werd door vrijwilligers en maatschappelijk stagiaires diverse zaken opgebouwd en klaargezet. Daarna arriveerden geluidsbedrijf Addicted to Sound en transportbedrijf Brakenhoff om alles klaar te zetten voor de artiesten die op het event zouden komen optreden. Klokslag 12.00 uur konden de bezoekers de elektrische skateboards van Skatey.nl uitproberen. Deze activiteit werd zeer goed bezocht. Kinderen, tieners, jongeren en ouders wilden wel eens ervaren hoe het was om op zo'n board te rijden. DJ Donkatron verzorgde ondertussen de vette beats en werd zeer goed ontvangen door het publiek. Na Skatey.nl namen de mannen van Skatepark Amsterdam en DJ Jimicua het over.

Vanwege de regen leek het er even op dat de skate-clinics en skate-off niet door konden gaan maar gelukkig werd het snel droog.  Tijdens de skate-off werden moeilijke en gewaagde tricks gedaan en moest de jury overleggen om de beste drie uit te kiezen. Als afsluiting betrad DJ Redstyle het podium. Deze rijzende ster uit Heemskerk liet in een halfuurtje 'hardstyle' zien hoe het moet.

Team Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk) wil alle genoemde bedrijven en artiesten, Wijkgericht Werken, Sportfair Beverwijk en uiteraard alle vrijwilligers en maatschappelijk stagiaires bedanken voor hun inzet, sponsoring en samenwerking voor dit Skate Event. Foto’s van het Skate Event zijn te vinden op www.nul251.info.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing