Skate Event tijdens SportFair

Door: Cor Beumer

Skaters op skatebaan De Blauwe Kikker

BEVERWIJK - Op zondag 12 mei 2013 zal de Sportfair Beverwijk plaatsvinden. Als partner van Sportfair, organiseert het team van Nul251 (onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk), in samenwerking met Wijkgericht Werken, een Skate Event op skatebaan De Blauwe Kikker aan de Hoflanderweg.

Om 12.00 uur opent het demo-team van Skatey.nl (elektrische skateboards). Vervolgens kunnen aanwezige bezoekers de skateboards uitproberen. Omstreeks 14.00 uur zal het Skatepark Amsterdam Team een demo geven. Na de demo worden er skate-workshops (clinics) gegeven door de professionals. Vervolgens volgt er omstreeks 15.30 uur een Skate-off waarbij schitterende prijzen te winnen zijn. Deelnemers aan de workshops kunnen zich tijdens de dag zelf hiervoor opgeven. Het spreekt natuurlijk vanzelf dat iedereen het gehele Skate Event vrij kan skaten om zijn eigen kunsten te vertonen aan het publiek.

Op het buitenpodium (een oplegger beschikbaar gesteld door Transportbedrijf Brakenhoff) zullen de artiesten High-T & MC Beer, De KrimiKlownz, DJ Donkatron, DJ Jimicua en DJ Redstyle ervoor gaan zorgen dat het de hele middag een groot en swingend event gaat worden. Laatstgenoemde heeft inmiddels grote bekendheid gekregen als winnaar van de ‘Best 0251 Hardstyle DJ Contest’.

Omstreeks 17.00 uur is het event afgelopen. Alle activiteiten zijn gratis en iedereen is van harte welkom. Meer informatie is te krijgen bij Stichting Welzijn Beverwijk, tel: 0251-300300 ( vragen naar Petra Visser of Marco Dalprà.)

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing