Slaap 5-Daagse bij Jysk

Door: Raimond Bos

BEVERWIJK - Bij Jysk aan de Parallelweg is volgende week vijf dagen aandacht voor een goede nachtrust. De Slaap-5-Daagse gaat van start op woensdag 26 februari 2014 en is bedoeld om informatie te verstrekken over de relatie tussen een goede nachtrust en de keuze voor het juiste type matras, dekbed en kussen.

Een week lang minder dan zes uur slaap per nacht is al genoeg om het dagelijkse functioneren flink te verstoren en zorgt op de langere termijn voor lichamelijke ongemakken. Een goede nachtrust is essentieel en de keuze van matras, dekbed en kussen spelen een belangrijke rol. Jysk wil de inwoners van Beverwijk en omgeving hierbij helpen.

Vijf tips bij keuze juiste matras
Voor veel mensen is een goede nachtrust niet vanzelfsprekend en het slaaptekort zorgt voor een verminderd functioneren overdag. Een verkeerd matras is vaak de boosdoener en kan de nachtrust ruïneren. De Deense woonwinkel Jysk verkoopt Scandinavisch slaapcomfort in de vorm van beddengoed, dekbedden, matrassen en kussens. Jysk Beverwijk heeft voor haar klanten een vijftal tips als leidraad opgesteld bij de keuze van een goed matras:

- Kies de juiste zacht- of stevigheid van het matras dat past bij uw gewicht.
- Is het matras bedoeld voor u en uw partner? Dan moeten beiden het matras testen. Wanneer er tussen de twee partners verschillen zijn in lengte en/of gewicht dan zijn er twee verschillende matrassen nodig.
- Zorg dat het matras lang genoeg is.
- Kies het matrastype dat bij u past: een boxspring-, een springveer- of een schuimmatras.
- Gebruik een topmatras dat u gemakkelijk kunt wassen om zo de levensduur van u uw matras te verlengen en het langer mooi en schoon te houden.

Jysk Slaap 5-Daagse
Woensdagavond 26 februari 2014 van 18:00 tot 21:00 uur wordt bij Jysk Beverwijk door middel van een speciale koopavond het startschot gegeven voor de Jysk Slaap 5-Daagse, van woensdag 26 februari t/m zondag 2 maart 2014. De experts van Jysk staan voor u klaar in de Dreamzone matrassenstudio om u te adviseren bij de keuze van het juiste matras voor een goede nachtrust. Inwoners van Beverwijk en omgeving profiteren alleen deze avond van een spectaculaire aanbieding. De Eeastborn boxspring (140 x 200 cm) inclusief topmatras wordt aangeboden van € 1.499,- voor € 850,-. Daarnaast geeft Jysk gedurende de Slaap 5-Daagse 30-60% korting op alle matrassen en dekbedden. Jysk Beverwijk is gevestigd aan de Parallelweg 120a.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing