Sluiting woningen in Velsen-Noord en IJmuiden vanwege aantreffen hennepkwekerij

Door: Jan Pronk

IJMOND - In augustus van dit jaar troffen medewerkers van de politie in twee woningen een hennepkwekerij aan. Op 18 augustus trof de politie dit aan in een woning aan de Meerweidenlaan 96 te Velsen-Noord en op 30 augustus in een woning aan de Reggestraat 47 te IJmuiden.

We tolereren in Velsen geen productie van en illegale handel in drugs. Deze activiteiten tasten de openbare orde en het woon- en leefklimaat ernstig aan. Burgemeester Frank Dales sluit daarom vandaag de woningen waar de hennepkwekerij is aangetroffen voor de duur van drie maanden op grond van artikel 13b van de Opiumwet.

"Ik vind het van groot belang dat we deze vorm van criminaliteit opsporen en aanpakken. Dat kunnen politie en gemeente niet alleen. We hebben daarbij de ogen en oren van alle inwoners van Velsen hard nodig. Daarom roep ik ook u op om bij de politie te melden als u signalen heeft dat in uw buurt drugs verhandeld worden of dat er een hennepkwekerij of drugslaboratorium aanwezig is", aldus burgemeester Frank Dales. 

Heeft u een vermoeden van drugscriminaliteit? Bel dan de politie via 0900-8844 of bij spoed 112. U kunt uw melding ook doen via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing