Songs For You in concert 70 jaar vrede

Door: Bos Media Services

Een uitvoering van het koor Songs For You in de Agathakerk.

BEVERWIJK - Het koor Songs For You neemt deel aan een bijzonder concert in het kader van 70 jaar vrede. Dit concert zal plaatsvinden op 9 mei 2015 in bloemenveiling Flora Holland te Rijnsburg. Naast het Beverwijkse koor treden nog drie andere koren op. 

Het Christelijk Mannenkoor De Lofstem uit Broek op Langedijk, het Christelijk Mannenkoor Jubilate uit Katwijk, Christelijk Residentie Mannenkoor (CRM) uit Den Haag en Christelijk Gemengd Koor Songs For You uit Beverwijk organiseren het concert gezamenlijk. Uitgevoerd zal worden het project "The Armed Man" van Karl Jenkins. Het thema van dit concert is vrede. Feitelijk is "The Armed Man" een anti-oorlog stuk. Het bestaat uit een aantal delen, die ieder ondersteund worden door zeer indringende film- en archiefbeelden van oorlog en vrede. Deze beelden lopen synchroon met de muziek en visualiseren de teksten en melodielijnen op een bijzondere wijze. Het werk van Karl Jenkins zal als geheel door de gezamenlijke koren worden uitgevoerd. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door het Holland Symfonie Orkest en sopraan Ellen van Beek verleent ook haar medewerking aan het optreden. De algehele leiding is in handen van dirigent Aldert Fuldner.
Aanvangstijd van het concert is 20:00 uur. De kaartverkoop verloopt via de koorleden, maar ook telefonisch via nummer 06 37575280 en via de website van Songs For You. Toegangsprijs: €18,- per persoon.

Het is ook mogelijk om in combinatie met de toegangskaart een buskaart te kopen. De bus naar de Florahal in Rijnsburg vertrekt op 9 mei 2015 om 18:30 uur vanaf de Vredevorstkerk aan de Laan der Nederlanden 152. De combiprijs van toegangskaart en buskaart bedraagt € 25,00 per stuk. Verdere informatie is op de website www.songsforyou.nl te vinden.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing