Spaans gipsy zomerconcert in ruïne Brederode.

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op zaterdag 24 augustus a.s. gaan de uit Barcelona afkomstige zangeres Mónica Coronado samen met gipsyflamenco gitarist Manito weer een concert geven in de ruïne van Brederode, Velserenderlaan 2 te Santpoort Zuid. Met temperamentvolle zang en virtuoos snarenwerk wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol weemoed, passie en hartstocht.

Bij de concerten krijgt Monica met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel.  Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur!

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar.  Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon.

Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid Het vurige spel van hem is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’

Het concert is helemaal akoestisch.  De aanvang is 20.30:  entree €12,50 (er kan niet worden gepind) reserveren [email protected] of telefonisch 06-23259107 site van de locatie www.ruinevanbrederode.nl  

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing