Spaarboek Beverwijk en Wijk aan Zee

Door: Cor Beumer

Omslag van het Spaar Beverwijk, Wijk aan Zee boek

BEVERWIJK - Het boek Spaar Beverwijk, Wijk aan Zee is een spaarplaatjesboek geïnspireerd op de oude Verkade- en Droste-albums, maar nu met verhalen en anekdotes over Beverwijk en Wijk aan Zee. Over kastelen en winkeliers, van kermis tot burgemeesters, vol monumenten en gebeurtenissen.

Spaar Beverwijk, Wijk aan Zee biedt een originele blik op de tot de verbeelding sprekende geschiedenis van Beverwijk en Wijk aan Zee. De spaarplaatjes verschijnen elke eerste werkdag van de maand, in totaal tien keer. Met deze plaatjes maakt u van Spaar Beverwijk, Wijk aan Zee een waardevol naslagwerk.

Het boek verschijnt eind november 2013 (leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst) en is alleen te koop bij Bibliotheek IJmond Noord. Ook de plaatjes zijn, per zakje van vijftien, alleen in de bibliotheek te koop.
Het boek is nu via voorintekening te bestellen.

Vul voor 1 november een bestelformulier in (alleen verkrijgbaar bij Vestiging Beverwijk) en u ontvangt de eerste vijftien plaatjes gratis! Bij voldoende belangstellenden komt het boek Spaar Beverwijk, Wijk aan Zee uit en zal de officiële presentatie plaatsvinden op zaterdag 23 november in het leescafé in Beverwijk.
Het boek kost € 15,- en ieder setje plaatjes kost € 2,-.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing