Spannende nacht excursie op vrijdag 21 april 2017

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op vrijdag 21 april organiseert IVN Midden-Kennemerland in samenwerking met Camping Geversduin een spannende excursie voor volwassenen en kinderen in en om de camping. De gidsen nemen jullie graag mee in het donker en leren jullie te ervaren hoe de nacht leeft en beweegt.

Zodra onze ogen gewend zijn aan de duisternis, kunnen we hele bijzondere ontmoetingen hebben met bewoners van de nacht. Sluipend door de nacht zullen zij mooie verhalen vertellen over de vleermuizen, uilen, nachtvogels, maar ook over padden en kikkers. Met een beetje geluk krijgen we onderweg een concert te horen van de nachtegaal en de rugstreeppadden .

Dit is een excursie zonder verlichting, maar met spannende waarnemingen! Dus, laat je zaklamp maar thuis, trek  warme, onopvallende en geluidsloze kleding aan……………………

 

Je kan je aanmelden voor deze excursie bij  de receptie van Duincamping Geversduin,  Beverwijkerstraatweg 205, Castricum ([email protected] onder vermelding van de excursie).  We vertrekken om 20.30 uur vanaf de receptie. Kosten zijn 4 euro voor volwassenen, 2 euro voor kinderen. Graag gepast geld meenemen.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing