Sparkle: zingen voor alle leeftijden

Door: Ab Jenema

IJMOND - Zangroep Sparkle heeft dit jaar zijn twintigjarig jubileum groots gevierd! In oktober hebben we twee voorstellingen gegeven onder begeleiding van een live-band  met daarin toppianist Arthur Postma, bekend van onder meer de Marathon. We zongen in diverse talen liedjes uit films, van het songfestival en uit musicals. Spetterende shows, beide avonden uitverkocht.


Sparkle wil blijven vernieuwen en verjongen. Op dit moment zijn we met elkaar op zoek naar nieuwe nummers voor ons repertoire. Daarnaast vinden we het leuk als er nieuwe, jongere leden bij komen. Ook vrouwen jonger dan 45 jaar kunnen zo met ons meedoen. Geen audities, strenge jury of omgedraaide stoelen.


Sparkle is een koor met 55 vrouwelijke leden, verdeeld over drie stemgroepen: sopranen, mezzosopranen en alten. Voor onze leden zijn redenen om te zingen bij Sparkle: het samen optreden (Paradiso, Korenlint), de prachtige arrangementen van dirigent (en professioneel trompettist) Frank Anepool en steeds beter worden met zingen. Naast uiteraard de gezellige repetitieavonden en de energie die je krijgt: “Van zingen word ik blij” vertelt één van onze leden.


Wil je dat een keer meemaken? Je vindt ons op woensdagavonden van 20 uur tot 22 uur in de Hofstede in Velserbroek. Als je een keer wilt proberen hoe leuk zingen bij Sparkle is, ben je daar van harte welkom op één van onze open avonden op 17, 24 en 31 januari. Je kunt ons ook vinden op facebook: Sparkle Velsen.


advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl