SPELINLOOP draait door tijdens de zomervakantie!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Stichting Welzijn Beverwijk organiseert tijdens de zomervakantie spelinlopen voor kinderen van  0 t/m 4 jaar met ouders/verzorgers. De spelinlopen vinden plaats in de speeltuin. Elke dinsdag in speeltuin Moby Dick aan het Moensplein en elke woensdag in speeltuin Jeugd en Vreugd aan de Merwedestraat.

Van 09.30 – 11.00 uur kunnen de kinderen lekker spelen met elkaar terwijl de ouders/verzorgers een praatje maken. Om 10.30 uur is het tijd voor een gezamenlijk moment: water drinken, fruit eten en liedjes zingen. Vanwege de RIVM-maatregelen moet u zelf nog water/fruit/koffie/thee meebrengen. Tegen 11.00 uur worden de spullen weer opgeruimd en afgesloten met een leuk spelletje.
Voor Jeugd en Vreugd geldt dat er afhankelijk van het weer buiten in de speeltuin of binnen in de zaal wordt gespeeld. Bij slecht weer gaat de spelinloop bij Moby Dick niet door.
Tijdens de zomervakantie is deelname aan de spelinloop gratis.

Over uw rouw mag gesproken worden
Het verliezen van een dierbare zorgt vaak voor een drastische verandering in het leven van de nabestaanden. Ieder rouwproces is uniek en het heeft tijd nodig om te leren leven met de verandering. Erover praten met anderen kan hier een bijdrage aan leveren.
Socius Maatschappelijk Dienstverleners, Stichting Welzijn Beverwijk en Sociaal team Beverwijk organiseren eenmaal per maand een inloopmoment voor mensen die een dierbare hebben verloren en daarover in gesprek willen en/of daarbij ondersteuning zouden willen hebben.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing