Spetterend plezier voor kinderen in het zwembad

Door: Ab Jenema

Beverwijk – Na het succes van de Kindermiddagen die voorgaande jaren georganiseerd zijn, wordt wederom een spetterend spelfestijn georganiseerd in het Beverwijkse zwembad. Zondag 9 oktober worden van 13.00 – 16.00 uur allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen t/m 12 jaar.

Deelnemers kunnen op ieder gewenst moment binnen komen en zelf bepalen aan welke spelletjes ze mee willen doen. Zo kunnen kinderen met de speciale Aquaroller , een attractie waarmee je over het water kunt lopen. meedoen.  Ook is er spijkerbroek hangen, een mattenrace of ver springen van de duikplank. Tevens is voor de allerkleinste kinderen het instructiebad geopend om samen met hun ouders te genieten van het spelmateriaal in het extra warme water. Kortom, veel spetterend plezier voor iedereen!

Kinderen die (nog) niet in het bezit zijn van een zwemdiploma, kunnen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan de spelletjes. De kosten voor deze middag zijn € 4,00 (ook voor kinderen die in het bezit zijn van een geldige lespas van het Sportfondsenbad Beverwijk). Voorkom in de rij staan en koop het entreebewijs alvast in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing