Spetterende opening Castle Christmas Fair 2017

Door: Jan Pronk

Heemskerk - De kerstbeleving van het jaar is losgebarsten! Van 7 t/m 10 december staat het karakteristieke Slot Assumburg geheel in het teken van kerst. Met een voorspoedige opbouw is één van de mooiste plekken in Noord-Holland omgevormd tot het toneel voor de Castle Christmas Fair.

Op donderdag 7 december opende de Castle Christmas Fair haar deuren met een grand opening in de avond. Het 50-koppige showorkest St. Caecilia en een indrukwekkende vuurwerkshow waren het recept voor een spektakel!

Er zijn op de Castle Christmas Fair 160+ stands te vinden van o.a. Jager auto's, stichting Hulphond, Swinckels en Tubes BV. Vaak met mooie beursaanbiedingen of ludieke acties. De fair wordt muzikaal omlijst met meer dan 100 optredens door grote acts, waaronder het uit 80 leden bestaande koor SurpriSing en het regionaal jeugdorkest Artiance.

Zin om zelf aan de slag te gaan? Dat kan bij een van de vele workshops; kerstballen decoreren, tekeningen maken met blokjes bijenwas of wolspinnen met alpacawol. 

Voor de kleintjes is er entertainment zoals kids plaza, de Zweefmolenaar, een speurtocht met Professor Bombasticus en de gelegenheid om op de foto te gaan met een alpaca.

Uiteraard zijn er genoeg winterse lekkernijen te verkrijgen van warme glühwein tot broodjes beenham en van biologische producten tot aan snert van de wereldkampioen snert koken: Michel Rekers. 

Kom van 7 t/m 10 december naar Slot Assumburg te Heemskerk en wordt meegenomen in de wondere winterwereld van de Castle Christmas Fair. Bestel kaarten op www.castlechristmasfair.nl of haal ze aan de deur.

 

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl