Sponsoractie Kennemer College bij Bounz

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Aanstaande maandag gaan 212 leerlingen van het Kennemer College in estafette non-stop trampoline gaan springen. De leerlingen uit acht tweede klassen doen dat om geld in te zamelen voor Orange Babies. Het is die dag Wereld Aids Dag, de leerlingen willen 5.000,- euro aan sponsorgeld bij elkaar springen. 

Het project is opgezet vanuit de maatschappelijke stages, een onderdeel van het leerprogramma waarbij leerlingen zich moeten inzetten voor een maatschappelijke organisatie. Bij Bounz Beverwijk aan de Parallelweg gaan ze maandag van 09:00 tot 17:00 uur springen, elk uur is een andere klas aan de beurt. In de afgelopen drie weken hebben ze gezocht naar sponsors voor dit sportieve evenement. De leerlingen hebben dankzij dit project ook een goed beeld gekregen van de problematiek rond HIV/AIDS bij kinderen in Afrika. Ze zetten zich maandag in om die kinderen te helpen. Met elke € 25,- kan één kind daar een jaar lang naar school en worden geholpen. Tijdens het springen worden ze ondersteund door een DJ.

Bounz Beverwijk is gevestigd op het terrein van De Bazaar ter hoogte van parkeerterrein 5 aan de Parallelweg 61-63. Het bedrijf biedt aan zowel individuen als groepen de mogelijkheid zich uit te leven op een groot aantal trampolines. Scholen kunnen gebruik maken van speciale arrangementen voor een alternatieve bewegingsles of sportdag. Bij het bedrijf worden recreatief bewegen en een unieke trainingsomgeving voor geoefende sporters met elkaar gecombineerd.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing