Spoorsingel krijgt opknapbeurt

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – Op maandag 9 september start Wijcker Infra in opdracht van de gemeente Beverwijk met de reconstructie van de hoofdrijbaan van de Spoorsingel tussen de Sint Aagtendijk en Zwaansmeerstraat. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 11 oktober 2013.

Tijdens de reconstructie wordt de hoofdrijbaan tussen de Sint Aagtendijk en de Zwaansmeerstraat voor alle verkeer afgesloten. Het verkeer wordt dan omgeleid via De Meerlanden en Parallelweg. Het vrijliggende voet- en fietspad is wel toegankelijk en bromfietsers mogen tijdens de werkzaamheden gebruikmaken van het fietspad.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit het verwijderen van de begroeiing en de overgebleven boomstronken, het weghalen van (asfalt)verhardingen, het aanbrengen van nieuwe (asfalt)verharding en wegmarkering, het plaatsen van lichtmasten, het planten van nieuwe bomen en het afwerken en inzaaien van de bermen. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk achter elkaar uitgevoerd. Toch kan het voorkomen dat bepaalde werkzaamheden langer duren. Asfalterings- of wegmarkeringswerkzaamheden zijn bijvoorbeeld sterk afhankelijk van de weersomstandigheden.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing