SportFair Beverwijk op 12 mei

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - De voorbereidingen zijn getroffen en het programma is bekend. Op zondag 12 mei 2013 zal voor de derde keer de SportFair plaatsvinden in en rond Sporthal ‘De Walvis’. Aan dit leuke sportevenement kan iedereen gratis deelnemen!

Vele nieuwe sporten zullen dit jaar meedoen, waaronder twirlen en schermen. Vele sporten die al bekend zijn bij de SportFair in Beverwijk zullen er dit jaar ook weer zijn. Zo zullen er meerdere balsporten, verdedigingssporten, denksporten en dansgroepen aanwezig zijn. Er zal deze dag ook genoeg sporten te beoefenen zijn voor de opa’s, oma’s, papa en mama’s. Viva! Zorgroep heeft een leuk programma samengesteld.

Nieuw op de SportFair is het beachveld. Op het beachveld zullen volleybal, atletiek en korfbal clinics geven waar iedereen aan deel kan nemen. Naast de vele clinics zullen de verenigingen ook demonstraties laten zien, zodat de bezoeker kan genieten van vele shows. Gymnasten op de air tumblingbaan, kettlebell demo’s, een spectaculaire polefitness show en nog veel meer!

Voor de jeugd van Beverwijk zal er een spectaculair skate-event zijn. Daarnaast kan iedereen gedurende de SportFair vrij skaten. Naast het skaten zal er ook een voetbaltoernooi georganiseerd worden, waar alle jeugd tot 15 jaar aan kan deelnemen.

Tijdens het zeskamp kunnen kinderen tussen de 6 en 12 jaar oud zes verschillende sporten uitproberen. De kinderen krijgen een stempelkaart, kunnen een stempel verdienen bij iedere sport waaraan zij meedoen, bij zes stempels verdienen zij een officiële SportFair medaille. Voor de allerjongsten is er een heus ‘Welschap KinderFunPark’ zijn, waar kinderen kunnen klimmen en klauteren.

Tussen 14:00 en 16:00 uur zal Radio Beverwijk aanwezig zijn, zij zullen een feestelijk sportprogramma maken, waarbij alle verenigingen maar ook bezoekers de kans krijgen om op de radio te komen.

Dit sportieve dagje uit zal om 11.00 geopend worden door voormalig Nederlands tophockeyer en winnaar van een gouden Olympische medaille Floris-Jan Bovelander. De dag zal om 16.00 uur feestelijk afgesloten worden.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing