Sportfondsenbad Beverwijk organiseert de Nationale Zwem Challenge!

Door: Ab Jenema

IJMOND - Op zondagochtend 12 mei 2019 van 09.30 tot 11.00 uur, wordt op een spannend parcoursje zwemvaardigheid getest in het 50-meterbad aan de Kuikensweg 84 te Beverwijk. Hoe zwem veilig ben jij en je vader of moeder? Wist je dat je zwemmen kunt verleren? Dit is uit onderzoek gebleken. Als je na het behalen van je Nationale Zwemdiploma's niet regelmatig blijft zwemmen, kan je zwemvaardigheid afnemen.

Weet jij hoe zwem veilig je nog bent? Doe mee aan de Nationale Zwem Challenge ervaar het! Neem het op tegen je vriend(in) vader, oma, dochter, moeder,of klasgenoot en ga de uitdaging aan. Maar uiteraard kun je ook jezelf uitdagen. Ga (zwem)veilig op vakantie! Test jouw zwemveiligheid met het leuke en uitdagende parcours in het Sportfondsenbad Beverwijk. Ben je nog zwem veilig? Of heb je nog een paar zwemlessen nodig voor je op vakantie gaat?

Doe mee en verdien een prachtige medaille en deelname certificaat!Voor meer informatie kijk op de website www.sportfondsenbadbeverwijk.nl. Het zwembad is open van 09.00-12.00 uur en omdat het Moederdag is hebben alle moeders die met hun kind(eren) komen zwemmen gratis entree, is dat geen leuk idee?

Jullie zijn met het hele gezin van harte welkom

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing