Sportfondsenbad Beverwijk weer goedgekeurd

Door: Ab Jenema

IJMOND - Het Keurmerk Veilig & Schoon is het branchekeurmerk voor zwembaden en wordt op voordracht van het keuringsbureau Lloyd’s Register Nederland uitgegeven door de Stichting Zwembadkeur. Om in aanmerking te komen voor dit Keurmerk dient het zwembad aan wettelijke en algemene eisen te voldoen.

 

Dit keurmerk betekent een kwaliteitsslag en omvat verschillende wettelijke kaders die voor zwembaden van toepassing zijn. Naast de Wet hygiëne en veiligheid badinrichtingen en zwemgelegenheden (WHVBZ) zijn dit onder andere: waterleidingwet en legionella preventie, ARBO, HACCP en wet Milieubeheer. Tevens heeft de nieuwe wetgeving over RVS-gebruik bij ophangconstructies de keuring nog strenger gemaakt. Ingrijpende veranderingen waren echter niet nodig, doordat het zwembad bij de renovatie van 2014 al uitgebreide maatregelen heeft genomen.

 

Het management en de medewerkers van Sportfondsenbad Beverwijk zien hun inspanningen bevestigd, maar zij blijven zich onverminderd inzetten voor behoud en verbetering van het huidige kwaliteitsniveau. Met het logo Veilig & Schoon laat Sportfondsenbad Beverwijk trots zien ook nu weer tot de meest veilige en hygiënische zwembaden van Nederland te behoren. Voor meer informatie over het keurmerk kunt u terecht op www.zwembadkeur.nl of www.sportfondsenbadbeverwijk.nl

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Correct Autoglas
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Zorgverzekering vergelijken
Sim Only Check
Vergelijk Zorgverzekering 2018
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie