Sportfondsenbad verzamelt diplomafoto's

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van Sportfondsenbad Beverwijk is een uniek fotoproject gestart. Het doel is om zoveel mogelijk foto's te verzamelen met de uitreiking van zwemdiploma's erop, zowel digitaal als analoog. Het project is een initiatief van ISOO.nu, het centrum voor fotografie in de regio IJmond. 

Hans van der Mast, woordvoerder namens ISOO.nu: "Hiermee willen we de inwoners van Beverwijk en omgeving laten zien wat ze gemeen hebben, want wie heeft er nu eigenlijk niet afgezwommen in het Sportfondsenbad Beverwijk?". Tegenwoordig zijn digitale foto's niet meer weg te denken en maken ouders met hun mobiele telefoon een foto van de zwemdiploma-uitreiking van hun kind. Iedereen die echter lang(er) geleden een zwemdiploma heeft gehaald, heeft waarschijnlijk alleen een foto die ergens op een stoffige zolder ligt of in een oud album zit.

In het kader van het 50-jarig jubileum van het Sportfondsenbad Beverwijk is het mogelijk om uw zwembadfoto te laten digitaliseren. Maar ook digitale foto's van de uitreiking van uw zwemdiploma zijn natuurlijk van harte welkom. Met al deze foto's wordt een uniek fotoarchief aangelegd. De foto's zullen tevens tentoongesteld worden bij ISOO.nu en ook zullen de foto's via de website www.isoo.nu te bekijken zijn. Dus heeft u de foto van de uitreiking van uw zwemdiploma nog? Dan is het mogelijk om die op dinsdagavond bij ISOO.nu te laten inscannen. Dit kan tussen 20:00 en 22:00 uur en is uiteraard kosteloos. Natuurlijk ontvangt u de foto ook digitaal.

Wanneer u al een digitale zwembadfoto heeft, kunt u deze mailen naar [email protected]. ISOO.nu is gehuisvest in het gebouw aan het Stationsplein 46.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing