Spring in de Broedmachine

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Broedmachine viert op 20 mei haar 6-jarig bestaan en opent de deuren met het evenement 'Spring in de Broedmachine'.

Aanstaande zaterdag kun je de Broedmachine in Beverwijk beleven met rondleidingen en activiteiten voor jong en oud. Beneden bij Podiumcafé Toos wordt overdag live muziek gemaakt door IJmond popschool en Mees Klesser. Door het hele pand zijn er exposities van verschillende kunstenaars, op de eerste etage kun je een fotoshoot doen en je kunt meedoen aan diverse workshops. Kinderen kunnen zelf een sprookje schrijven en er is een springkussen. 

Maak een rondgang langs de verschillende ateliers, oefenruimtes en studio's en maak kennis met de makers. De toegang is gratis. De deuren gaan open om 12 uur en het dagprogramma duurt tot 17 uur. Daarna kun je heerlijk dineren bij Podiumcafé Toos en aansluitend vanaf 20 uur tot 1 uur is het feest met DJ Benji, Marten Fisher (dj set), Glitz, Pumpum Ed en Bahia Bounce. 


Broedmachine, DE plek waar creatieve en startende ondernemers terecht kunnen in Beverwijk. Met flexwerkplekken, werkplaatsen en oefenruimtes is het de ideale plek voor kennisdeling, verbinding, innovatie, techniek en cultureel ondernemerschap. De vereniging biedt een plek voor creatieve ondernemers, maar veel activiteiten komen ook ten dienste van de buurt en na 6 jaar is de vereniging met het karakteristieke pand aan de Parallelweg niet meer weg te denken uit de IJmond. Scholen komen bijvoorbeeld met regelmaat workshops doen bij onze kunstenaars. Gemeenten, scholen en bedrijven organiseren er vergaderingen en bijeenkomsten en het inpandige podiumcafé Toos heeft als officiële trouwlocatie al verschillende huwelijksvoltrekkingen op haar naam staan. 

Met de IJmond Duurzaam Award -en de 'Pitchen voor Impact' juryprijs op zak heeft voormalig voorzitter Annabel Thomas de Broedmachine en dus Beverwijk zelfs in Engeland op de kaart gezet tijdens de 'Journey to Net Zero Waste' conferentie in Norwich.

'Spring in de Broedmachine' is op zaterdag 20 mei, vanaf 12u. Parallelweg 7, Beverwijk. Entree is gratis.
Kijk voor meer info: www.broedmachine.cc of www.podiumcafetoos.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing