Staalknaller bij Zee van Staal

Door: Jan Pronk

IJMOND - Op 21 juni, de langste dag van het jaar, vindt bij beeldenpark Een Zee van Staal de bijzondere aftrap van het zomerprogramma plaats. In dit bijzondere stukje duin ten zuiden van Wijk aan Zee laten veertien internationale kunstenaars zien wat je allemaal met staal kunt doen. Met op de achtergrond  de staalfabriek van Tata Steel verrijzen de kolossale beelden in de groenen natuur.

In dit indrukwekkende decor wordt gedurende de zomermaanden elke zondagmiddag om 14.00 uur een gratis rondleiding gegeven, met elke week een bijzondere culturele toevoeging. De ene keer wordt er muziek gemaakt tussen de indrukwekkende stalen beelden, de volgende keer staat de rondleiding in het teken van techniek, dichtkunst of ligt de nadruk op de bijzondere natuur. 

Dit jaar is er voor het eerst een spectaculaire aftrap van het zomerprogramma op Midzomeravond. Met geluid, beweging en verhaal komt het beeldenpark eenmalig op een bijzondere manier tot leven. De avond start om 20.00 uur, bij de ingang van het park, aan de Reyndersweg, iets ten zuiden van Wijk aan Zee. De toegang is gratis. Meer informatie: www.eenzeevanstaal.nl – of op facebook. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing