Stadhuis Beverwijk krijgt een zeven

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – Het Stadhuis krijgt gemiddeld een zeven van zowel de gebruikers van het pand als de bezoekers.

Op 3 januari van dit jaar is het nieuwe Stadhuis van Beverwijk open gegaan voor het publiek. Bij de ingebruikname heeft de gemeenteraad aangegeven dat zij het nieuwe Stadhuis wil evalueren. Daarom is een enquête uitgevoerd in oktober van dit jaar. Er zijn vier verschillende enquêtes gehouden: voor de bezoekers, voor de ambtenaren, voor de leden van het college van B&W en voor de leden van de gemeenteraad. Het onderzoek is uitgevoerd door InterMaction.

Uit de resultaten van de enquête blijkt dat gebruikers van het gebouw veel opmerkingen hebben gemaakt over het klimaat. Gezien het belang van dit nazorgpunt wordt hieraan prioriteit gegeven en direct actie ondernomen. Allereerst wordt hiervoor een onderzoek uitgevoerd naar het klimaat in het gebouw.

Voor de overige nazorgpunten wordt een zorgvuldige afweging gemaakt met de wegingscriteria veiligheid, gezondheid en toegankelijkheid; verbetering van de dienstverlening en verbetering van het uiterlijk van het gebouw. Ook wordt meegenomen of een nazorgpunt vaak genoemd wordt in de enquête en de frequentie van het gebruik van het nazorgpunt.

Het college verwacht in februari/maart 2013 te besluiten welke nazorgpunten worden uitgevoerd. Uiteraard worden opmerkingen en aanbevelingen die nu relatief snel en goedkoop zijn te realiseren al eerder opgepakt.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing