Stadsfotograaf gezocht

Door: Jan Pronk

IJMOND - Altijd op jacht naar mooie of intrigerende beelden? Schiet je vaak raak met je camera of mobiel? Hoogste tijd om mee te doen aan de verkiezing voor de Stadsfotograaf Beverwijk. Als je gek bent van fotograferen, dan moet je toch één keer in je leven een gooi doen naar de titel van Stadsfotograaf.Wie doet je wat? Niet geschoten is altijd mis. Als je wint, krijg je de opdracht om een jaar lang de ingrijpende opknapbeurt van de Breestraat op de voet te volgen.

Voor de negende maal organiseert de Stichting Kunst & Cultuur Beverwijk samen met ISOO.nu de wedstrijd. Beide clubs zijn bloednieuwsgierig wie dit jaar met de eer gaat strijken. Niet zo vreemd, want de afgelopen jaar hebben allerlei interessante types meegedaan. Van de eerste klapper Peter Hageman die analoog, dus niet digitaal fotografeert tot de laatste winnaar Heleen Vink die met engelengeduld uren kan wachten voordat ze toeslaat. 

Maar hé, laat je niet omver blazen door hun kennis en kunde. Trek je juist op aan deze illustere figuren. En vertrouw op je eigen kunnen. Jong of oud, man of vrouw, Beverwijker of Heemskerker, wit of zwart: het maakt de organisatie allemaal niet uit, als je maar gedreven bent.Stuur 5 van je foto's op, 1 mb per foto is genoeg, handiger te mailen ook. Liefst 1 foto in zwart/wit en meerdere foto's gemaakt in Beverwijk. Vooruit, 1 foto uit Verwegistan mag ook. Dat vindt de organisatie wel oké om goed te kunnen beoordelen.

Stuur maar naar [email protected] of [email protected]. Zend wel in voor 26 maart, de verkiezing is vrijdag 31 maart.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing