Stap over op duurzame energie met zonnepanelenactie Heemskerk

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Met het gebruik van zonne-energie bespaart u direct op uw energierekening. Ook werkt u mee aan de energietransitie, de overstap op duurzame energie en warmte. Gemeente Heemskerk en EcoHeemskerk steunen daarom de gezamenlijke inkoopactie voor zonnepanelen. Al bijna 1.000 huiseigenaren gingen u voor.

Sinds de zonnepanelenactie van 2018 besparen deelnemers met gezamenlijk meer dan 11.000 zonnepanelen direct op hun energiekosten. Nu gaat de gezamenlijke inkoopactie voor de vierde keer in gemeente Heemskerk van start.

Zonnepanelen tegen een aantrekkelijke prijs

Een collectief van vakkundige regionale installateurs biedt huiseigenaren de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een aantrekkelijke prijs. Daarnaast is de besparing op de energiekosten door zonnepanelen aanzienlijk hoger dan de rente op een spaarrekening.

U kunt zo uw energiekosten flink verminderen. Ook draagt u zo bij aan een beter milieu.

Schrijf u in voor een aanbod op maat

U kunt zich tot 6 september 2022 inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actieheemskerk. Op deze pagina vindt u ook meer informatie over het verloop van de actie.

Meer informatie tijdens de online informatieavond

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? U kunt meekijken, meeluisteren en ook vragen stellen tijdens onze online informatieavond. Deze live-uitzending kunt u volgen via uw computer, tablet of smartphone en vindt plaats op:

Maandag 30 mei om 20.00 uur
Dinsdag 31 mei om 20.00 uur

U kunt de uitzending alleen volgen wanneer u zich vooraf aanmeldt via www.duurzaambouwloket.nl/actieheemskerk.

Gratis lid van lokale energiecoöperatie EcoHeemskerk

In Heemskerk wordt de actie gesteund door de lokale energiecoöperatie EcoHeemskerk. Iedereen die gebruik maakt van het actieaanbod wordt gratis lid van EcoHeemskerk voor de periode van één jaar. Voor meer informatie zie www.ecoheemskerk.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing