Start aanleg Ziggokabels en voetpaden Wijkermeer

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK –  Op woensdag 23 oktober 2019 om 16:00 uur is de officiële start van de aanleg van de Ziggokabels en voetpaden in de Wijkermeer. Serge Ferraro wethouder Economische Zaken en Haydar Erol wethouder Openbare Ruimte verrichten de officiële starthandeling.

De start vindt plaats nabij Van Dooren Infra Consult, Waterland nr. 19 op het bedrijventerrein Wijkermeer. Na het verrichten van de officiële handeling wordt een korte bijeenkomst gehouden in het kantoor van Van Dooren Infra Consult.

Eerste actie Uitvoeringsprogramma
In maart 2019 heeft het college de Visie Bedrijventerrein Beverwijk en het bijbehorende Uitvoeringsprogramma vastgesteld. De eerste actie uit het Uitvoeringsprogramma is de aanleg van een nieuw kabelnetwerk in de Wijkermeer. Dat is hard nodig want het huidige netwerk is veel te traag voor een moderne bedrijfsuitvoering.

De gemeente combineert dit werk met de langer bestaande wens om voetpaden aan te leggen in de Wijkermeer. Zo kunnen werknemers veilig van de bushalte naar de bedrijven lopen of tussen de middag een ommetje maken in de buurt.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Fietspoint
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing