START ACTIVITEITEN BIJ HET LEGER DES HEILS

Door: Jan Pronk

Beverwijk – Het Leger des Heils aan de Geysendorfferlaan 4 in Beverwijk gaat na een zomerstop volgende week weer starten met alle activiteiten. Zo kan men o.a. mode leren maken of een cursus gezellig schrijven volgen. Men kan ook bij het Leger terecht voor een eenvoudige soep maaltijd.

Op dinsdag 27 augustus kan men weer binnenlopen voor het gezamenlijk nuttigen van een warme maaltijd voor € 3,50. Op donderdag 29 augustus kan men terecht vanaf 11.00 tot 12.00 om heerlijk met elkaar te bewegen met eenvoudige oefeningen. Aansluitend om 12.00 uur wordt er een warme maaltijd geserveerd voor € 3,50. En om 13.30 wordt er een ontspannende middag voor ouderen aangeboden waarin het elkaar ontmoeten centraal staat.
Ook de Kledingwinkel van het Leger des Heils opent weer de deuren na de zomerstop.
We starten met een geheel nieuwe voorraad kleding, schoenen, lakens e.d. dankzij de inbreng van veel inwoners van Kennemerland. De openingstijd van de Kledingwinkel van het Leger des Heils is van 13.30 – 15.30 uur. Tijdens het winkelen wordt er gratis een heerlijk kopje koffie of thee geschonken.


Voor meer inlichtingen en uitgebreide informatie en tijden kan men bellen met telefoonnummer 0251-233447 of 06010374219. Ook kan men terecht op de website www.legerdesheils.nl/korpskennemerland

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing