Start bouw Coornhertstraat

Door: Ab Jenema

IJmond - Op 6 juni ging het feestje ter gelegenheid van de start van de nieuwbouw aan de Coornhertstraat in Heemskerk niet door. De weersomstandigheden maakten dat alles werd afgezegd.

Op 20 juni vierden WOONopMAAT, Newbouw en de toekomstige bewoners alsnog de start van de nieuwbouw aan de Coornhertstraat.

Op de Coornhertstraat in Heemskerk bouwt Newbouw uit Uitgeest voor WOONopMAAT 19 zeer energiezuinige huureengezinswoningen. Bijzonder aan deze woningen is het gevarieerde gevelbeeld, de vloerverwarming op de begane grond, 10 zonnepanelen op het dak van de bergingen en de boiler op zonnestroom. De zonnepanelen en boiler maken de woningen extra duurzaam. Bovendien zijn het wenswoningen; de bewoners worden actief betrokken bij de keus voor de gevelindeling en de kleurstelling van de keuken, de badkamer en het toilet. De woningen liggen op loopafstand van het centrum.

De bewoners maakten van de gelegenheid gebruik om met hun toekomstige buren kennis te maken. De woningen worden naar verwachting in januari 2018 verhuurd.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing